MODENA TROPHY 2024 „kostky jsou vrženy“

IL DADO É TRATTO

Ve dnech 27/28.dubna proběhne již 10.mezinárodní ročník slavného italského závodu v létání okolo pylonů.

Pořadatel měl v tom od začátku hned jasno a k závodům bude připuštěno jen 60.modelů v kategoriích F3D , F3T a F3E …

Již 1.března byly přihlášky na závody úspěšně a velice rychle obsazeny a konkurence bude celosvětová a tím pádem obrovská….

Nejvíce přihlášek 37.teamů patří kat.F3T (bývalá kat.Q40) a ve světě hojně oblíbené.

17.přihlášených teamů bude mít královská kat.F3D a domnívám se,že svou premiéru si odbude elektro.kat.F3E (bývalá F5D) která obsahuje nejméně přihlášených a to v počtu 6.teamů (z nich 4.teamy jsou ryze české )

Takže v Itálii budou mít české teamy celkem pestré zastoupení s několika změnami na pozicích pilot versus mechanik .-)

Pojďme si je představit:

1. letošní novinka v F3D kterou opustil Roman POJER znamená,že Sam ANDRLÍK přišel o svého stálého mechanika Romana 🙁 a nahradil ho Lukino VOSECKÝ,který patří jako dlouholetý mechanik do teamu Honzy PETRA a v Modeně bude mit určitě na pilno .-)

2.novinka (zřejmě jen pro Modenu) bude též v F3D,kde mechanika Zbyňka NADRCHALA patřící do teamu s Jirkou“Mazaným“NOVOTNÝM zastoupí Sam ANDRLÍK  a s Jirkou“Mazaným“N. si kluci střihnou hned dvě kal. F3D+F3T

3.novinka už je z kat.F3E kde na soupisce je pilot Jirka KLEIN a na pozici jeho mechanika je uvedeno jméno Jirky „Mazaného“ N. .-)

4.poslední horkou novinkou z kat.F3E bude změna v teamu „Mr.Mojo Risina“ a zároveň DEBUT (našeho pylonářského vývojáře) Martina ROTTERA od kterého Kamil „MOJO“ VYDRA byl vyzván k teamové spolupráci 🙂 🙂 🙂 Jinak Kamil „MOJO“ zůstává na pozici mechanika v F3E teamu Sama ANDRLÍKA za co je mu neskutečně vděčen 🙂

Závěrem: prosíme všechny příznivce našeho FUN CLUBU pylonracing.cz aby všem pilotům a jejich mechům držely palce,protože krom teamu F3D Honzy PETRA a Lukina VOSECKÉHO a v kat.F3E Sama ANDRLÍKA a mecha Kamila „MOJO“ V.

NEZŮSTAL KÁMEN NA KAMENI 🙂

odkaz na přihlášené učastníky : https://eu.jotform.com/tables/220425245417045?fbclid=IwAR0BRGVkXQ7Y0H0n0IWNiZa1aA4hjQti-_1ODx0onZcrVFqE8-K_D10YHI0

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*