GRAND PRIX Czech 2021 Mělník

GP Mělník společný závod s Memoriálem Ondřeje DAGO Havelky a za námi a nyní můžeme už pouze vzpomínat a bilancovat. A k bilancování patří hlavně výsledky, které najdete zde.


Fotogalerie ze závodu


Základní informace k organizaci

Vzhledem k tomu, že díky COVID restrikcím nemohli přijet zahraniční závodníci na GP Olomouc, rozhodl se hlavní pořadatel Jiří Klein přesunout tento závod na srpen a uspořádá ho společně s Jirkou Novotným na tradičním mělnickém letišti Hořín. Grand Prix proběhne souběžně s plánovaným memoriálem Ondřeje DAGO Havelky.

TERMÍN ZÁVODU: 13.-15.8.2021
KATEGORIE: F3D, F3E, F3T
ŘEDITEL ZÁVODU: Jiří Novotný
FAI licence: povinná pro pilota i mechanika
PROPOZICE: ke stažení zde

Aktuální oznámení pořadatele:

Vážení registrovaní účastníci GP Melnik 2021, 

dovolujeme si Vás požádat, pokud se nemůžete zúčastnit uvedeného závodu ve dnech 13.-15.8.2021, zašlete nám o tom krátkou informaci nejpozději do 11.8.2021 na můj email.

Děkuji, Jirka Novotný

Dear participants of GP Melnik 2021,

In case you will not be able to participate in the race, planned on 13th to 15th of August, we sincerely ask you to keep us notified and send us a short email about your absence before 11th of August to… Thank you in advance.

Best regards, Jiri Novotny

Chers participants à GP Melnik 2021,

Dans le cas où vous ne seriez pas capables de participer à la compétition qui aura lieu entre le 13 août et le 15 août, nous vous demandons sincèrement de nous tenir au courant et de nous envoyer un message d’excuse avant le 11 août à l’adresse email:… Merci beaucoup.

Cordialement, Jiri Novotny

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*